خط تولید قیر

آزمايش کشش قير Ductitlity

آزمايش کشش قير Ductitlity

خاصیت کشش قیر(Ductility) به مقدار طول یک نمونه از قیر (بر حسب سانتی متر) گفته می شود که به شکل استاندارد کشیده و طویل شده تا به نقطه انقطاع برسد. قیری که خاصیت کشش آن مناسب باشد در مقابل تغییرات دما منبسط و منقبض نخواهد شد.

 نقطه نرمی قیر

نقطه نرمی قیر

نقطه نرمی را بر اساس روش ساچمه و حلقه بدست می آورند. نقطه نرمی درجه حرارتی است که در آن قیر موجود در حلقه نرم شده و ساچمه از درون حلقه عبور می نماید.

 قابلیت نفوذ قیر

قابلیت نفوذ قیر

باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همراهان عزیز نیل پالا امروز میخواهیم درباره قابلیت نفوذپذیری قیر یا همان آزمایش درجه نفوذ قیر برای شما توضیح دهیم.با نیل پالا همرا باشید.

بیتومن یا قیر چیست ؟

بیتومن یا قیر چیست ؟

واژه قیر کلمه قیر در زبان سانسکریت با لفظ بیتومین ( Bitumen ) گفته و استفاده شده است . این کلمه در زبان لاتین و در زبان عمومی انگلیسی نیز با لفظ ( Bitumen ) شناخته میشود . در لحجه آمریکایی زبان انگلیسی آن را به ( Asphalt ) میشناسند . در زبان فارسی نیز کلمه قیر به معنای قطران ذغال سنگ میباشد .

قیر و انواع آن

قیر و انواع آن

ماده‌ای است گرانبها دارای خاصیت چسبندگی به رنگ مشکی و جامد یا خمیری که در ایزولاسیون بخصوص ساخت ایزوگام و آسفالت کاربرد فراوان دارد.

قیر امولسیون چیست؟

قیر امولسیون چیست؟

امولسيون قير يك محلول از قير در آب است كه بوسيله امولسيون سازي پايدار مي گردد و از ته نشين شدن قير در آب جلوگيري مي شود.

واحد های  قیر سازی

واحد های قیر سازی

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همراهان عزیز نیل پالا. امروز میخواهیم درباره واحد قیر سازی توضیحاتی بدیم با ما همراه باشید.

شرکت قیر هرمز پارس

شرکت قیر هرمز پارس

این شرکت فعالیت خود را بطور رسمی در سال ۱۳۹۲ با نام فومن شیمی گستر و با هدف تولید و صادرات قیر در بندرعباس آغاز کرد.

قیر قطرانی

قیر قطرانی

انواع قیر از لحاظ شیمیائی طبقه بندیهای مختلفی برای قیر صورت گرفته كه دو مورد از مرسوم ترین آنها طبقه بندی بر اساس طبیعی یا نفتی بودن قیر و مورد مرسوم تر بر اساس نوع منبع تامین كننده قیر یعنی نفت یا ذغال سنگ یا چوب می باشد .

شرکت آذر دوام یول

شرکت آذر دوام یول

شرکت آذر دوام یول (آدیکو) نزدیک به ۲۰ سال سابقه در امر صادرات قیر به کشور های مختلف جهان با تکیه بر تجربیات فراوان و شناخت از بازار مصرف داخلی و خارجی برای استفاده و بالفعل کردن تجربیات و پتانسیل های موجود شروع به فعالیت در عرصه تولید نموده و پیرو تجربیات خود در مرحله آغازین اقدام به احداث واحد تولیدی خود متفاوت با سایر تولید کنندگان کشور در زمینی به متراژ ۶ هکتار نمود.

قیر راهسازی

قیر راهسازی

منظور از قیر راهسازی، چسباننده‌های سیاه مصرفی در راهسازی که شامل مواد قیری و قطرانی هستند. خاصیت اصلی قیر این است که دانه‌های سنگی را به یکدیگر چسبانده و به جسم یکپارچه تبدیل می‌کند. قیر جسمی است به رنگ سیاه که از شمار زیادی هیدروکربور ساخته شده است.

شرکت پالایش قیر اروم آذربایجان

شرکت پالایش قیر اروم آذربایجان

پالایش قیر اروم آذربایجان یکی از مهمترین بخش های اقتصاد رو به رشد کشورمان ایران است. در میان پالایش پالایشگاهی، « قیر» از فرصت توسعه بسیاری برخوردار است.

شرکت تولیدی قیر دژپا

شرکت تولیدی قیر دژپا

شرکت تولیدی قیر دژپا تامین کننده قیر شهرداری ها و وزارت راه و شهرسازی “ تاسیس ۱۳۶۲ ” دژپا یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قیر استاندارد و بشکه فلزی در ایران است. این شرکت در سال ۱۳۶۲ تحت شماره ۵۱۰۰۹ در «اداره ثبت شرکت های تهران» به ثبت رسید و محصولات تولیدی خود را به طور شفاف در بورس کالای ایران عرضه می نماید.

شركت قير جهان آريا

شركت قير جهان آريا

شركت قير جهان آريا در سال ۱۳۷۸ به شماره ثبت ۴۲۴۱۰ و با نام تجاري طوفان قير در اداره ثبت شركت هاي مشهد به ثبت رسيده و با توجه به كارت شناسايي اخذ شده از وزارت صنايع و معادن توليد انواع قير را آغاز نموده است.

 پالايش نگين سياه

پالايش نگين سياه

شرکت پالایش نگین سیاه آذربایجان در اوایل سال ۱۳۹۲ با همت برادران دقیقی و با تلاش وافر مهندسین فرهیخته و زبده‌ کشورمان طراحی و در زمینی به وسعت ۱۰ هزار متر مربع در سالی که با فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به سال حماسه سیاسی و اقتصادی مزیّن شده بود کلنگ‌زنی و شروع به کار نمود تا سهم اندکی در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی داشته باشد، تا با حضور در بازارهای رقابتی به واسطه محصول برتر و کیفیت عالی تولید، ایفای نقش نماید و در نتیجه پا به عرصه تولید گذاشت.

قیر ایران

تولید قیر

فرآیند تولید قیر فرآیندی پیچیده است که در ادامه این مقاله می‌توانید از آن آگاه شوید.

فرایند تولید قیر

فرایند تولید قیر

فرآیند تولید قیر برای تولید قیر از دو فرآیند به صورت ناپیوسته و پیوسته استفاده می شود که چگونگی انجام هرکدام به شرح ذیل می باشد .